skip to main |
skip to sidebar
RECEPTA DEL CEVICHE
INGREDIENTS:
1 k de filet de reig "corvina" (o un peix blanc, sense fibres, molt fresc i consistent)
3 cebes mitjanes tallades a la ploma, lleugerament gruixudes
8 o 10 llimones
5 ajís limo picats petitó
Pebre (opcional)
Sal1 ½ cullerada coriandre picat
3-5 grans d'all
3 fulles d'enciam
3 "camotes" grocs
8 rodanxes de choclo (blat de moro) de 2 cm1
ají limo tallat en rodanxes fines per decoració
PREPARACIÓ:
Cuinar el choclo a rodanxes de 2 cm amb uns grans d'anís.Cuinar els camotes, pelar i tallar a rodanxes de 2 cm.Rentar el peix amb aigua i sal. Tallar després en quadrats d'1 a 2cm.Talleu la ceba a la ploma, posar-li sal.Posar el peix en una font i assaonar amb all i sal. Afegir el xili limo picat petit i la llimona acabada d'esprémer, el pebre i el coriandre picat. Deixar reposar 10 minuts. Provar el picant del suc. Col locar ceba sobre del peix.
Adornar la font amb el choclo, l'ají limo en petites rodanxes, el camote i les fulles d'enciam.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada