Peru

Peru

dilluns, 2 d’agost del 2010

RECEPTA DEL CEVICHE


INGREDIENTS:

1 k de filet de reig "corvina" (o un peix blanc, sense fibres, molt fresc i consistent) 
3 cebes mitjanes tallades a la ploma, lleugerament gruixudes 
8 o 10 llimones 
5 ajís limo picats petitó 
Pebre (opcional) 
Sal1 ½ cullerada coriandre picat 
3-5 grans d'all  
3 fulles d'enciam 
3 "camotes" grocs
8 rodanxes de choclo (blat de moro) de 2 cm
ají limo tallat en rodanxes fines per decoració


PREPARACIÓ:
Cuinar el choclo a rodanxes de 2 cm amb uns grans d'anís.Cuinar els camotes, pelar i tallar a rodanxes de 2 cm.Rentar el peix amb aigua i sal. Tallar després en quadrats d'1 a 2cm.Talleu la ceba a la ploma, posar-li sal.Posar el peix en una font i assaonar amb all  i sal. Afegir el xili limo picat petit i la llimona acabada
d'esprémer, el pebre i el coriandre picat. Deixar reposar 10 minuts. Provar el picant del suc. Col locar ceba sobre del peix.
Adornar la font amb el choclo, l'ají limo en petites rodanxes, el camote i les fulles d'enciam.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada