Peru

Peru

dissabte, 4 de setembre del 2010

COCKTAIL D'ALGARROBINA

Còctel d'ALGARROBINA
Per a 4 persones:1 tassa de llet (es recomana evaporada)1 tassa de pisco1 / 2 tassa de xarop d'algarrobina2 ous4 cubs de gelsucre al gustcanyella mòlta
Batre l'ou a la liquadora i anar afegint: la llet evaporada, el xarop de algarrobina, els cubs de gel, el pisco, i el sucre al gust. Servir en gots petits o copes com a aperitiu, empolvorant amb canyella mòlta.

RESTAURANT JAPONES MAIDO (LIMA)

Al Japó hi ha moltes formes de dir "benvinguts" però cap és tan profunda com dir "Maido", aquesta frase que li dóna el nom a aquest restaurant i resumeix el sentiment de fer que cada client se senti a casa.Okiakusam wa Kamisana desús vol dir: "El client és Déu". Aquesta frase molt famosa al Japó resumeix el sentiment dels cuiners japonesos cap als seus clients.Només es pot crear noves tendències culinàries quan es respecta la tradició, és així com neix Maido, un restaurant on el cuiner no és el protagonista sinó els ingredients de primera qualitat. Tenint-ho en compte en el Maido treballen per oferir als seus clients l'experiència de la cuina tradicional japonesa com també l'experiència de la cuina Nikkei que és el reflex de la influència japonesa en la gastronomia peruana. Els ingredients japonesos amb els insums peruans tenen un matrimoni perfecte, una cuina honesta però amb textures i sabors únics, definitivament una cuina peruana.
Podeu trobar mes informacion a aquest enllaç:
http://www.maido.pe/

LOS ARBOLITOS (ARGENTINA)


Vi d'una gran varietat d'aromes i sabors. Presenta aromes de fruits vermells madurs i regalim, amb notes de grafit i especies. Gran cos i sabor persistent. La criança perllongada aporta complexitat a aquest vi.

TACAMA BLANCS DE BLANCS

És d'un bonic color groc poc sostingut i perfectament brillant. El seu buquet és delicat i es distingeix per la intensitat i diversitat de les seves notes aromàtiques, dominades pel caràcter del Sauvignon blanc ben madur; notes exòtiques de pinya i maracujà. El resplendor aromàtic és evident i tradueix un vi de gran llinatge. La degustació posa de manifest una estructura de bona densitat amb una harmonia notable que li dóna molta elegància. Els sabors afruitats que brollen a la boca concorren a la qualitat d'aquest gran vi, global i perfectament excepcional.Percentatges de soques que la componen: 37% sauvignon, 34% Chardonay, 29% viognier.

TACAMA SELECCIO ESPECIAL

l'orgull de Tacama. La seva vestidura és particularment seductora: vermell dens i bells reflexos porpra que tradueixen una gran concentració. El bouquet és extraordinari per la seva intensitat i complexitat. Evoca les fruites, prunes, regalèssia i especialment el raïm perfectament madur, té notes a pebre que ressalten la seva riquesa i resplendor. La degustació del Selecció especial és absolutament notable. La seva força i concentració són dignes dels millors vins. Simultàniament, l'equilibri és perfecte. Els tanins estan embolicats i no tenen cap agressivitat. El final és llarg i aromàtic. Un enorme èxit.S'elabora amb les varietats: Tannat, originària del sud-oest de França i Petit Verdot de Medoc. Tacama ha seleccionat aquestes varietats per la seva adaptació al clima assolellat d'Ica, on la Petit Verdot arriba a un grau de maduresa excel.lent.Percentatge de ceps que la componen: 65% tannat, 35% petit verdod.