Peru

Peru

dissabte, 30 de juliol del 2011

15 d'agost de 2010 DIA 17 CUZCO/PISAC/OLLANTAYTAMBO/YUCAY

La nostra primera aturada és la localitat de PISAC, a uns 32 quilòmetres de Cuzco, aquesta ciutat es creu que va començar sent un lloc militar per defensar-se dels invasors, llavors va anar convertint-se en un centre residencial i cerimonial. Les marjades condueixen la vista cap a la fortalesa ubicada dalt del cim protegida per murs de pedra polida. Les runes comprenen diferents edificis però l'element central és el Temple del Sol, que es creu que va ser un observatori astronòmic.
Abans d'anar a visitar la fortalesa passam primer a veure el mercadet dominical indígena, tot seguit en podeu veure una fotografia.
MERCAT DOMINICAL INDÍGENA DE PISAC
 Després ens dirigim a dinar, ho feim a un restaurant d'URUBAMBA, el citarem perquè va destacar per la seva bellesa, la seva tranquil.litat... i també per oferir un bufet molt complet i riquíssim.
RESTAURANT D'URUBAMBA
Ens dirigim ben apeixats cap a OLLANTAYTAMBO, aquesta és considerada una ciutat vivent INCA. Aquesta ciutat és recordada per ser el lloc on els incas van aconseguir la més gran victòria sobre els espanyols. Una gran quantitat de marjades condueixen fins a la fortalesa de ARAQAMA AYLLU.

OLLANTAYTAMBO
Finalment dormim a un establiment preciós a un petit poblet anomenat YUCAY.
HOTEL LA CASONA DE YUCAY