Peru

Peru

diumenge, 11 d’agost del 2013

17 d'agost de 2010 DIA 19 MACHU PICCHU/OLLANTAYTAMBO/CUZCO

Avui tornam a visitar les ruines del Machu Picchu però el veurem des d'un altre punt de vista, farem una petita excursió fins a INTIPUNKU o Porta del Sol que ofereix una vista de 180º del Machu Picchu. Des d'ella els Inques controlaven l'accés a la ciutat i podem assegurar que s'hi poden observar meravelloses sortides de sol.
PORTA DEL SOL (CAMÍ DE L'INCA)
Els Inques van desenvolupar una extensa xarxa de camins que abarcava entre 25.000 i 30.000 kilòmetres per comunicar gran part del seu imperi en expansió. El Cápac Ñan o Camí Real constava de caminois per viatjar en caravanes de llames. El Camí de l'Inca que comunica Machu Picchu amb la Vall Sagrada és la ruta millor conservada i just abans de topar-mos amb el Machu Picchu ens trobam amb la Porta del Sol que ofereix la primera perspectiva pels visitants que arriben recorrent el Camí de l'Inca.
VISTA DEL MACHU PICCHU DES DE LA PORTA DEL SOL
En haver dinat ja ens translladam una altra vegada a l'estació i agafam el MACHU PICCHU TRAIN per tornar a OLLANTAYTAMBO, s'ha de dir que aquesta ciutat és una ciutat Inca vivent, els seus habitants s'esforcen per mantenir les tradicions antigues.

Anau alerta si agafau aquest tren ja que no deixen pujar els passatgers ens segons quines condicions... CURIOSITATS D'EN JOACKIN!!!!