Peru

Peru

dijous, 22 de juliol del 2010

PROGRAMA DEL VIATGE

PROGRAMA PERU


(22 Dies/21 Nits)

1r DIA LIMA
Recepció i trasllat a l'Hotel San Agustin Executive.

2n DIA LIMA / CHICLAYO
Dilluns Esmorzar de bufet.
09:00 Recorregut pels llocs de més atractiu turístic de la ciutat: la catedral, la plaça Mayor, el Palau de Govern, l'Arquebisbat i el Monestir de San Francisco. Després visita a les zones residencials de Lima: Sant Isidre amb el seu Olivar, el Camp de Golf i la Huaca Huallamarca; Miraflores amb el seu Parc Central, "Parc de l'Amor" i platges veïnes.
14:15 Trasllat a l'aeroport. Sortida en el vol 276 (16:50 / 18:15) de Lan amb destinació a Chiclayo. A l'arribar, recepció i trasllat a l'Hotel Costa del Sol Chiclayo.

3r DIA CHICLAYO
Dimarts Esmorzar de bufet.
Al matí, a Tucumán, un immens complex arqueològic de la cultura Lambayeque conegut com el "Vall de les Piràmides" (1,000-1,532 DC). Després, visita al Museu "Tombes Reials", on l'Or del Senyor de Sipán es mostrat. Aquest museu és el resultat d'anys d'esforç d'un equip d'arqueòlegs liderats per Dr. Walter Alva. Dinar inclòs.
A la tarda, visita al Museu de sicanis que mostra una reconstrucció de la tomba de Sican. Aquest museu és el resultat de 23 anys de recerca dirigida pel Dr Izumi Shimada. Va ser dissenyat i construït especialment per a conservar els objectes arqueològics excavats pel projecte arqueològic Sican. Situat en Ferreñafe, a 18 Kms de Chiclayo, els visitants poden apreciar els detalls de la vida domèstica, el procés de fabricació de ceràmiques, metalls i la recreació de les tombes de la Cultura Sican amb objectes d'or i ceràmica.

4t DIA CHICLAYO / TRUJILLO
Dimecres Esmorzar de bufet.
Al matí, sortida en transport privat cap a Trujillo. Dinar al Restaurant Paijan i gaudir d'una exhibició del Cavall de Pas Peruà.
En el camí, visita al Complex Arqueològic El Brujo, amb murals ricament pintats sobre una piràmide Moche i el nou "Museu Cao", que exhibeix la famosa mòmia de la primera dona governant de la cultura Mochica, coneguda com la "Senyora de Cao" . A més d'aquesta mòmia tatuada, el museu conté teixits i ceràmiques, alguns dels quals són de fa 3,000 anys. La tomba d'aquesta dona governant enterrada fa uns 1,700 anys, va ser descoberta l'any 2,005, juntament amb objectes cerimonials, joies i armes i les restes d'una adolescent que va ser sacrificada. Arribada i allotjament a l'Hotel Los Conquistadores.

5è DIA  TRUJILLO / LIMA
Dijous Esmorzar de bufet.
Excursió de tot el dia a la Huaca del Sol (1,500 anys d'antiguitat), situada a 5 kms. (3 milles) de Trujillo. Construcció feta amb més de 140 milions de blocs de tova. En direcció oposada, hi ha la Huaca de la Luna, que enlluerna amb les seves parets decorades i amb els seus impressionants frisos. Tots dos temples pertanyen a la Cultura Moche. Continuació a la plaça d'Armes ja diverses cases colonials famoses per les seves pintures, mobles tallats i bells treballs de enreixat. Després, visita al Museu Arqueològic de la Universitat Nacional de Trujillo. Aturada a la badia de Huanchaco, on els pescadors locals continuen sortint a la mar en fràgils embarcacions fetes de totora "cavallets de totora". Dinar a Huanchaco. Després, visita a les famoses runes de Chan Chan, ciutat pre-Colombina de tova de l'Imperi Chimú, considerada la més gran en el món de la seva classe. Finalment, visita al temple pre-Inca: "Huaca El Dragon".
A la nit, trasllat a l'aeroport. Sortida en el vol 205 de Lan amb destinació a Lima (22:15 / 23:20). En arribar, recepció i trasllat a l'Hotel San Agustin Executive.

6è DIA LIMA / PARACAS
Divendres Esmorzar de bufet.
12:30 Trasllat a l'estació. Sortida en bus "Cruz del Sur" amb destinació a la Badia de Paracas situada a 257 Km al Sud de Lima. En arribar, recepció i trasllat a l'Hotel La Hacienda Paracas. Resta del dia lliure per gaudir de les instal.lacions de l'hotel.

7è DIA  PARACAS / NAZCA
Dissabte Esmorzar de bufet.
Al matí, excursió a les Illes Ballestas habitades per milers d'aus guaneras i llops marins. En el camí a les illes apreciaran el gegantí canelobre de Paracas.
A la tarda, trasllat a l'estació. Sortida en bus "Cruz del Sur" amb destinació a Nazca. En arribar, recepció i trasllat a l'Hotel Casa Andina Classic Nazca.

8è DIA  NAZCA / AREQUIPA
Diumenge Esmorzar de bufet.
Al matí, trasllat a l'aeroport local i sobrevol de 45 'sobre les famoses i enigmàtiques Línies de Nazca. Després, visita als aqüeductes, veritables obres d'enginyeria hidràulica que demostren els avenços tecnològics i enginy dels Nazca. Visita a les Runes de Paredón, centre Inca administratiu connectat amb Cuzco per un camí Inca.
A la nit, trasllat a l'estació. Sortida en bus "Cruz del Sur" amb destinació a Arequipa. Allotjament a bord.

9è DIA  AREQUIPA
Dilluns arribada a Arequipa.
Recepció i trasllat a l'Hotel Casa Andina Classic Arequipa.
Esmorzar bufet.
Matí lliure.
A la tarda, visita a la "Ciudad Blanca" incloent la Plaça d'Armes, la Catedral, l'Església de la Compañia, i el famós Monestir de Santa Catalina. Després, recorregut pels pintorescos voltants d'aquesta ciutat.

10è DIA  AREQUIPA / CAÑON DEL COLCA
 Dimarts Esmorzar de bufet.
Al matí, sortida al Canó del Colca (considerat entre els més profunds del món) travessant la Reserva Nacional de Salinas i Aguada Blanca, per la zona de Pampa Cañahuas on es podran observar vicunyes i possiblement guanacos. Parada a Viscachani per prendre un "mate de coca" (Alt 3400 m). Després, visitarem les coves de Sumbay continuant per la zona de bofedales on podrem apreciar una varietat d'aus silvestres. Posteriorment arribarem a la zona de Chucura, El Mirador dels Andes, on es pot apreciar la Serralada del Chila, així com els volcans, Mismi, Hualca, Sabancaya, Ampato, Chachani Misti i el Ubinas. Després, descens al poble de Chivay per dinar. Arribada a l'Hotel Casa Andina Classic Colca.
A la tarda, visita als banys termals "La Calera" fonts d'aigües situades a 3 km de Chivay, aquestes compten amb instal.lacions per prendre un relaxant bany. Posteriorment podrà visitar el Museu Etnològic. Sopar.

11è DIA  CAÑON DEL COLCA / PUNO
Dimecres Esmorzar de bufet.
Al matí, sortida a la Cruz del Condor visitant en el camí dels pobles de Yanque, Maca i el Mirador de Choquetico, on s'apreciarà entre d'altres, les tombes penjants Collahuas. Arribada a la Cruz del Condor, santuari del còndor. Des d'aquest lloc també es pot apreciar la bellesa d'aquest canó. Dinar fred inclòs. Continuació a Puno, amb guia i transport privats, passant per Lagunilla, Sta Lucia, Cabanillas i Juliaca. Arribada i allotjament a l'Hotel Eco Inn Puno.

12è DIA  PUNO / UROS / LLACHON / PUNO
Dijous Esmorzar de bufet.
Visita a les illes flotants de totora dels Indios Uros, antics habitants del Llac Titicaca, el llac navegable més alt del món. Continuació a la comunitat de Llachón, situada a la península de Capachica, a la vora del Llac Sagrat on seran rebuts pels seus pobladors. Dinar. A la tarda, caminada per gaudir dels paisatges i forma de vida quotidiana dels seus pobladors Quechuas. Visita a llocs arqueològics amb influència de les cultures Pucara i Tiahuanaco. Gaudeixi de pintoresques vistes del Llac Titicaca. Retorn a Puno.

13è DIA  PUNO / CUZCO
Divendres Esmorzar de bufet.
Trasllat a l'estació. Sortida en bus a Cuzco, visitant en el camí les ruïnes de Pucará, Raqchi amb el seu temple del déu Viracocha i Andahuaylillas, amb la seva bonica capella considerada la "Sixtina del Perú". Dinar inclòs. A l'arribar, recepció i trasllat a l'Hotel Eco Inn Cusco.

14è DIA  CUZCO
Dissabte Esmorzar de bufet.
Al matí, visita a la ciutat que inclou: la Plaça d'Armes, la Catedral, l'Església de Sant Domingo (Koricancha) i les runes properes de Kenko, Puka Pukara, Tampu Machay i la Fortalesa de Sacsayhuaman. Tarda lliure.

15è DIA  CUZCO / PISAC / OLLANTAYTAMBO / YUCAY
Diumenge Esmorzar de bufet.
Excursió al poble de Pisac situat a 32 km de Cuzco per gaudir fent compres en el seu bell i pintoresc mercat dominical indígena. Dinar a Urubamba i visita al poble i fortalesa de Ollantaytambo a la Vall Sagrada dels Inques. Allotjament a Hotel La Casona de Yucay.

16è DIA  YUCAY / OLLANTAYTAMBO / MACHU PICCHU
Dilluns Esmorzar de bufet.
Trasllat a l'estació de Ollantaytambo. Escènic viatge d'1 hora i 30 minuts amb tren a través de la Vall d'Urubamba, seguit de 30 minuts en bus fins a la impressionant "Ciutat Perduda dels Inques": Machu Picchu. Visita guiada a les famoses runes. Després de dinar, tarda lliure per explorar les ruïnes. Allotjament a l'Hotel El Mapi a Aguas Calientes (al peu de la muntanya).

17è DIA  MACHU PICCHU / OLLANTAYTAMBO / CUZCO
Dimarts Esmorzar de bufet.
Segona visita a les runes (entrades bus ziga-zaga inclosos). Dinar al Inkaterra Machu Picchu.
A la tarda, tornada a Ollantaytambo amb tren i trasllat a l'Hotel Eco Inn Cusco.

18è DIA  CUZCO / PUERTO MALDONADO / SANDOVAL LAKE LODGE
Dimecres Esmorzar de bufet.
Al matí, trasllat a l'aeroport. Sortida en el vol 073 de Lan amb destinació a Puerto Maldonado (10:05 / 11:00) A l'arribada, recepció i trasllat al port localitzat en el Riu Madre de Dios. Viatge en barca de motor durant 25 minuts riu avall pel riu Madre de Dios i caminada de 45 a 50 minuts aproximadament a través de la selva, per arribar a un petit canal on s'abordarà una canoa fins al Sandoval Lake Lodge. Dinar. A la tarda, sortida en catamarà per visitar la part oest del Llac. En el trajecte de retorn a l'alberg s'escoltaran els sons de la selva i amb sort es podrà apreciar el caiman negre. Sopar.

19è DIA  SANDOVAL LAKE LODGE
Dijous a l'alba passeig pel Llac Sandoval. Amb sort veuran una família de llúdrigues gegants que estan més actives a aquesta hora. Podran observar una gran quantitat d'aus. Retorn a l'alberg per esmorzar i posteriorment, una demostració de com els nadius recullen, obren i comercialitzen les Nous del Brazil, un producte molt important dins de l'economia de la zona.
A la tarda, visita la part Est del llac on es podrà apreciar una o més de les cinc espècies de micos, destacant el mico Capuchino. A la nit, nova visita al llac a la recerca de caimans negres o una curta caminada al bosc primari per escoltar els sons nocturns de la selva. Dinar i sopar inclosos.

20è DIA  SANDOVAL LAKE LODGE / PORT MALDONADO / LIMA
Divendres Després d'esmorzar, tornada a Puerto Maldonado. Trasllat a l'aeroport. Sortida en el vol 072 de Lan amb destinació a Lima (00:50 / 15:40). En arribar, recepció i trasllat a l'Hotel San Agustin Executive.

21è DIA  LIMA
Dissabte Esmorzar de bufet.
Dia lliure.

22è DIA  LIMA / ...
Diumenge Esmorzar de bufet.
A l'hora apropiada, trasllat a l'aeroport. Hora de la tornada

EL TEMPS EN PERU: PREVISIÓ A 7 DIES VISTA.


Per poder seguir la previsió meteorològica de Peru podeu clicar en el següent enllaç i obtindreu la previsió a 7 dies vista de les ciutats més importants del país.
http://freemeteo.com/default.asp?pid=23&la=4&gid=3936456