Peru

Peru

dissabte, 31 de juliol del 2010

30 de Juliol de 2010 DIA 1 LIMA

Hola! ja som a Peru, en concret a Lima. El trajecte en avió ha anat molt bé, hem anat molt còmodes dins l'avió (a la fi hem pogut aconseguir sortida d'emergència) i s'ha passat molt ràpid. La terminal de la T4 ens ha impressionat, és molt bonica però ja no se si molt funcional.
De seguida que hem arribat ja ens han portat a l'hotel, encara no hem pogut fer el chek-in i hem aprofitat per fer una passejada pels voltants de l'hotel. Aquest està situat al barri de Miraflores i a la següent imatge podeu veure la Municipalitat de Miraflores que ve a ser la delegació de l'ajuntament de Lima al barri.
Municipalitat de Miraflores
Aquest edifici fa cantonada amb el Parc Kennedy, parc on la gent va a buscar-hi tranquil.litat i també és una zona de joc que resulta perfecte per a les famílies amb infants; alguns artistes locals es reuneixen just a la vora de l'església de la "Virgen Milagrosa" per mostrar les seves obres. Però el més destacable d'aquest parc és el mercadet d'artesanies peruanes confeccionades per gent de les zones rurals de les rodalies.


Mercadet del parc Kennedy
Parc Kennedy
Després tornam a l'hotel, ens instal.lam i quedam per anar a dinar, vam dinar a un restaurant local proper a l'hotel on ens vam servir un menú molt econòmic i que va estar molt bé. Ens van servir "CHICHA MORADA" per beure i d'entre els plats a triar podem citar: "CHUPE DE LANGOSTINOS" "CALDO DE GALLINA" i "AJÍ DE GALLINA". Algunes d'aquestes elaboracions les podreu trobar comentades a la secció de RECEPTES.
"Chupe de Langostinos"
Després de dinar vam fer una volteta per tendes de productes locals de tota classe i seguint la passejada vam arribar a la zona dels PENYASSEGATS DE MIRAFLORES on hi ha ubicat el centre comercial de LARCOMAR. Vam acabar de fer l'horabaixa per allà i després ja vam anar a l'hotel de dutxar-nos per anar a sopar.
Penyassegats de Miraflores
El restaurant que vam triar per anar a sopar va ser el MAYTA, hi podeu trobar més informació a la secció de restaurants. El local va ser molt acollidor, hi havia poca gent ja que era bastant prest, el tracte excel.lent, fet que sol ser sinòmic de qualitat a la cuina i així va ser. Com aperitiu vam provar el "PISCO SOUR", excel.lent per començar un sopar especial. D'entrants vam degustar de "CEVICHE" de la casa amb "CHAMOTE" (espècie de patata/moneiato), "CHOCLO" (blat de les índies) i caviar de peix de riu. Cal dir que per maridar el menu vam triar un vi blanc de les bodegues NAVARRO CORREAS (selecció familiar) fet amb sauvignon blanc. Com a plat principal vam decidir-nos tots dos per l'anfós però amb diferents elaboracions, un rostit al forn i l'altre a la planxa, també van ser diferentes les guarnicions, una era amb arròs melós (rissotto) d'escopinyes negres, llit de vieires i escuma de cava; i l'altre amb ragú de calamars de potera i llit de patata morada. Per postres vam degustar uns "ALFAJORES" d'arròs amb llet amb gelat de "CHOCLO". Vam acabar la festa amb un cafetet expresso i un PISCO.
Restaurant MAYTA