Peru

Peru

divendres, 22 d’abril del 2011

13 d'agost de 2010 DIA 15 PUNO - CUZCO

Iniciam el nostre viatge de Puno cap a Cuzco. Passam per Pucará, La Raya i finalment arribam a Raqchi on visitam el seu temple en honor del déu VIRACOCHA.
RAQCHI (temple en honor a VIRACOCHA)
Llavors ens dirigim cap a ANDAHUAYLILLAS, la seva església anomenada SAN PEDRO DE ANDAHUAYLILLAS és considerada la capilla sixtina de les Amèriques. La seva senzilla façana no deixa entreveure els meravellosos tresors que oculta al seu interior.
Poseeix un sostre recobert de pa d'or que representa els camins cap a l'infern i cap al cel, pintures de la famosa escola de cuzco sobre la vida de Sant Pere i un quadre de la "Virgen de la Asunción" realitzat pel famós pintor Murillo.
"SAN PEDRO DE ANDAHUAYLILLAS"
Finalment feim una volteta pel poble i continuam el nostre trajecte cap a cuzco.
ANDAHUAYLILLAS
Tots esteim impaciens per arribar als voltants de la ciutat de Cuzco, aquesta població està ubicada al "Valle Sagrado" que era considerat pels incas la representació del cel a la terra. La habilitat dels incas per construir en harmonia amb l'entorn diuen que resulta especialment evident a aquesta bellíssima província andina. Aquest indret atessora una rica naturalesa i una antiga història materialitzada en forma de nombrosos temples i fortaleses incàiques.
Cuzco va ser a l'època dels incas la capital de muntanya dels incas. Avui dia és la base perfecte des d'on recórrer els llocs més interessants de la vall sagrada: Pisac, Ollantaytambo, Tipón i Rumicolca. Totes aquestes poblacions, juntament amb el Machu Pichu, són testimoni dels increibles coneixements sobre arquitectura i hidràulica dels incas. Els bancals circulars de Noray, que no vam visitar però que diuen que són dignes de veure, mostren la seva aptitud per l'agricultura i la meticulosa colocació del blocs de granit de Sacsayhuamán constitueixen un bon exemple de les seves habilitats constructives.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada