Peru

Peru

diumenge, 5 de setembre del 2010

SALSA DE AJI AMARILLO

Una salsa peruana amb maní (cacauets). Els ajíes peruans tenen color groc o ataronjat, són picantets, tenen forma allargada i fineta, el sabor és afruitat, la salsa de xili groc queda molt saborosa i combina molt bé amb el gust del cacauet torrat, adequat per a preparar les patates de carn groga , empanades, tamales, etc.
Ingredients:

    
* 2 cullerades d'oli
    
* 6 pebrots grocs sense llavor, mòlt i fregit
    
* 225 grs de cacauets torrats i mòlts
    
* 2 tasses de llet evaporada
  
  * 1 tassa de brossat
    
* Sal i pebre 

Elaboració de la Salsa d'ají groc:

   
1. Posar l'oli a escalfar, afegir  l'ají groc i remoure, afegir el cacauet i la llet o el brou només la necessària
Amagar-ho totper fer una salseta, salpebrar.
   
2. Bullir fins que s'espesseixi, movent perquè no s'enganxi. Retirar del foc i afegir-hi el brossat, barrejar fins que quedi una pasta suau, rectificar de gust.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada