Una salsa peruana amb maní (cacauets). Els ajíes peruans tenen color groc o ataronjat, són picantets, tenen forma allargada i fineta, el sabor és afruitat, la salsa de xili groc queda molt saborosa i combina molt bé amb el gust del cacauet torrat, adequat per a preparar les patates de carn groga , empanades, tamales, etc.
Ingredients:
* 2 cullerades d'oli
* 6 pebrots grocs sense llavor, mòlt i fregit
* 225 grs de cacauets torrats i mòlts
* 2 tasses de llet evaporada
* 1 tassa de brossat
* Sal i pebre
Elaboració de la Salsa d'ají groc:
1. Posar l'oli a escalfar, afegir l'ají groc i remoure, afegir el cacauet i la llet o el brou només la necessària Amagar-ho totper fer una salseta, salpebrar.
2. Bullir fins que s'espesseixi, movent perquè no s'enganxi. Retirar del foc i afegir-hi el brossat, barrejar fins que quedi una pasta suau, rectificar de gust.
CAN MAJORAL GORGOLLASSA 2022
Fa 1 setmana
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada